O nama

Nekretnine su izuzetno značajne za svako tržišno gospodarstvo i subjekte koji u njemu sudjeluju, bez obzira radi li se o pojedincima ili pravnim osobam. Pojedincu vlastita nekretnina za stanovanje predstavlja jednu od temeljnih egzistencijalnih potreba, dok pravnoj osobi kupnja, prodaja ili zakup nekretnine predstavlja mogućnost aktiviranja njezine gospodarske vrijednosti i značajnu investicijsku odluku.

Tvrtka PER TU d.o.o. osnovana je 2004. godine s primarnom djelatnosti – povezivanje fizičkih i pravnih osoba kod zasnivanja odnosa kupoprodaje, najma, zakupa i ostalih raspolaganja nekretninama, pronalaženja nekretnina na tržištu te općenito posredovanje u pravnom prometu nekretninama.

Društvo PER TU d.o.o. registrirano je kod Trgovačkog suda u Zagrebu, ovlašteni je posrednik u za nekretnine, potpisnik je Izjave o prihvaćanju Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama i Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Budući da poslovanje u prometu nekretninama zahtijeva iznimnu informiranost te upućenost u relevantne, a mnogorbojne zakonske i druge propise iz raznih područja djelatnosti, kod klijenata u mnogim slučajevima izaziva nesigurnost i nepovjerenje. Upravo zbog toga, osim usluge posredovanja, našim klijentima možemo ponuditi i adekvatno savjetovanje iz područja urbanizma, arhitekture, te s financijskog i poreznog aspekta.

Također, uz stručan odvjetnički tim, svojim smo klijentima u mogućnosti osigurati njihove pravne usluge vezane za pravni promet nekretninama, kao što su:

  • upis u zemljišne knjige
  • upis u katastar zemljišta
  • sastavljanje ugovora i drugih isprava
  • rješavanje imovinsko-pravnih odnosa
  • prijava poreza na promet nekretnina
  • pravno savjetovanje

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

OBRASCI - ZAŠTITA PRIVATNOSTI


PER TU d.o.o. Mikulići 142/D, HR-10000 Zagreb. OIB: 10064698373, MBS: 1901591, Temeljni kapital: 42.000 kn. Članica upravnog odbora: Valentina Šipek. IBAN: HR3124020061100494734, SWIFT: ESBCHR22, Erste & Steiermärkische Bank d.d.